Objavljeno 10.06.2024 14:03

Svašta: Sa zmijom oko vrata došla na maturu

Prizori i kadrovi sa velikih matura iz zemlje i regiona već danima kruže društvenim mrežama, izazivajući pritom ogromno interesovanje i burne reakcije javnosti.

Dok jedni tvrde da je današnja omladina “izgubila kompas” i da su djevojke sklone scenskim, kičastim kombinacijama, drugi smatraju da treba da uživaju u svojoj mladosti i da se oblače kako god požele.

Nedavno je jedan snimak velike mature iz gradića Štimlje na jugu Kosova i Metohije postao ekstremno popularan na Fejsbuku – pregledan je preko 2, 5 miliona puta, a preko 2.000 ljudi uključilo se u diskusiju o tome da li su modna izdanja maturantkinja primjerena ili nisu.

Trudimo se da otjeramo sve turiste: Crnogorce šokirala stavka na računu u kafiću

Trudimo se da otjeramo sve turiste: Crnogorce šokirala stavka na računu u kafiću

Maturantkinje su uglavnom birale dugačke, izrazito glamurozne toalete sa šljokicama, šlicevima, dodatkom perja i perlica, od satena ili tila, a mnoge su riješile da pokažu i dekolte.

No, jedna 18-godišnjakinja se posebno istakla zbog nevjerovatnog detalja koji je definitivno ukrao šou na ovoj maturi u Štimlju. Naime, crnokosa, kovrdžava djevojka na početku snimka predvodi defile maturanata u pripijenoj crvenoj haljini sa povećim dekolteom, dok joj se oko vrata preko grudi pa do struka proteže zmija.

Riječ je o, srećom, veštačkoj zmiji napravljenoj od zlatnih cirkona, a dodate su joj i oči od smaragdnih kristala, pa čak i jezik koji palaca! Djevojka je izdanje upotpunila crvenom pismo tašnicom i sandalama u boji kože sa ogromnim potpeticama. Smeo i neočekivan potez, nema šta!

Avion uletio u superćelijsku oluju, pogledajte u kakvom je stanju sletio

Avion uletio u superćelijsku oluju, pogledajte u kakvom je stanju sletio

“Postali smo glupi i nepismeni”, “Ovako se samo u noćnu klub ide”, “Dobri i obrazovani đaci se ovako ne bi oblačili, zato sam ubeđen da ove djevojke ne znaju ni da čitaju ni da pišu“, “Kakva je ovo izopačena odjeća”, “Totalna propast”, “Ovo je za plakanje naglas, današnje generacije su siromašne – ne pridaju značaj učenju i znanju, ali pridaju izgledu”, “Moda je postala odvratna pojava i pretvara se u ludilo”, samo su neki u moru komentara ispod gorepomenutog snimka sa mature u Štimlju, prenosi Žena Blic.

Tagovi: